Diamond Bloemen

Iets meer over ons

Onze professionele bloemisten staan altijd voor u klaar.

Onze bloemenwinkel in Schiedam

Hartelijk welkom op de website van Diamond Bloemen. Onze winkel is sinds 2021 gevestigd op Nolenslaan 698 te Schiedam.

Voor verse bloemen en boeketten bent u van harte welkom in onze winkel, maar u kunt ook online bestellen in onze webshop.

In onze winkel vindt u daarnaast een grote voorraad sfeervol aarde- en glaswerk. Daarnaast staan onze medewerkers u graag te woord voor advies.

Onze bloemenwinkel gevestigd op Nolenslaan 698 te Schiedam, is een algemeen bekende bloemenwinkel in de regio. Elmas Ayten is de trotse eigenaresse van deze bloemenwinkel in Schiedam. Wij zijn al jarenlang met passie en overtuiging met bloemen bezig. Bij ons aan de Nolenslaan in Schiedam vindt u altijd verse seizoensbloemen. Verder hebben we een uitgebreide collectie vazen en verse bloemen. Daarnaast hebben we een grote collectie aan goedkopere glazen vazen.

Wij denken graag met u mee over de aankleding van speciale gelegenheden, of dit nu een bruiloft, afscheid of een bedankje betreft. Heeft u géén tijd om bij ons langs te komen? U kunt uw boeketten ook in onze webshop bestellen. Wij bezorgen deze dan met passie en oog voor details bij u thuis of op het werk.

Mocht u geen tijd hebben om bloemen te halen voor bij u thuis of op uw bedrijf, bieden wij onze bloemabonnementservice. Wekelijks (of één keer in de veertien dagen) komen wij de bloemen bij u bezorgen. We maken boeketten en bloemstukken in alle soorten en maten.

7 Dagen Versgarantie

Onze bloemstylisten, werken alleen met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen. Dit betekent dat wij op alle bloemen en planten minimaal zeven dagen versgarantie geven. Onder versgarantie verstaan wij dat uw boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan. 

Indien u boeket niet minimaal zeven dagen vers in uw vaas staan, vragen wij u vriendelijk doch dringend om altijd contact met ons op te nemen. Aangezien wij van bloemen houden willen wij altijd een super vers product leveren en wij staan achter ons product. 

Bloemstylist

Onze bloemstylisten hebben allemaal een grote passie voor bloemen. Al onze boeketten worden handgebonden door onze bloemstylisten. Zo weet u, dat u een boeket ontvangt waar passie en aandacht aan besteed is. Wij stellen u nooit teleur met onze boeketten, rouwbloemen en bruidsboeketten.

Onze bloemstylisten hebben 1 voor 1 jarenlange ervaring. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends, weten wat wij wel moeten doen maar ook vooral wat niet. Onze bloemstylisten maken het onmogelijke, mogelijk en helpen u graag aan een prachtig boeket.

Fysieke Winkel

Onze bloemenwinkel gevestigd op Nolenslaan 698, is welbekend in regio Schiedam. U kunt bij ons terecht voor mooie potten, vazen, cadeaus, prachtige boeketten, mooie rouwboeketten en natuurlijk prachtige bruidsboeketten.

U bent van harte welkom en natuurlijk kunnen wij u ook voorzien van geheel vrijblijvend advies. Onder het genot van een goede bak koffie, bespreken wij graag de mogelijkheden.